Escape room kickstart – Op naar een ontsnappend 2016!

Yess, De popup-escape room is nu echt helemaal af.¬†Vorige week heb ik een nieuw systeem gemaakt zodat ik op een handige manier hints kan geven aan de spelers zonder direct contact te hebben. Daarnaast zijn er extra sfeer verhogende features toegevoegd, die ik natuurlijk nog even geheim houd! ūüôā

DezEscape room Delft overwinnaarse week zijn deze features flink geplaytest, samen met twee nieuwe puzzels die aan de kamer zijn toegevoegd. Ik kreeg positieve reacties en ook goede feedback, dus na een beetje tweaken en finetunen is de kamer nu klaar om gespeeld te worden! Als je nog een goed voornemen zoekt voor het nieuwe jaar: Ga de challenge aan en probeer die erfenis te vinden in de popup-escape!

Ik heb deze week zelfs mijn eerste klanten gehad en ze vonden het geweldig. Vandaag vergeleek iemand mijn kamer met de andere in Delft, van escapechallenge. Die hebben twee kamers en die zijn ontzettend gaaf, daar ben ik echt jaloers op. Maar hij vond mijn kamer niet teleurstellen in vergelijking met eschapechallenge, dus dat was een groot compliment voor mij! Hij noemde mijn kamer zelfs beter dan die in Breda, wat mij als muziek in de oren klinkt.

De kamer past nog steeds in twee shoppers en kan dus overal geplaatst worden. Wil jij een kamer op locatie, neem dan contact met mij op. Wil je hem in Delft spelen, boek dan nu!

Ik heb in ieder geval al een goed voornemen voor 2016: De succesvolle kamer bekend maken en meer mensen deze awesome ervaring laten hebben! En dat gaat binnenkort al goed beginnen, ik ga namelijk samenwerken met WolffTV. Daar later meer over. Voor nu: Een gelukkig nieuwjaar vol ontsnappingen toegewenst!