Opgesloten in je eigen clubhuis..

Vorige week, vrijdag 8 januari zijn we met popup-escape naar de scoutingclub VaDeDo geweest. Deze waterscouts hadden een weekendkamp op hun clubhuis, die ze traditiegetrouw starten met een uitje. Normaal gaan ze vaak bowlen, wat niet iedere scout altijd even interessant vind. Het uitje was erg goed geheim gehouden, niemand wist welke verrassing ze te wachten stonden. Het enige vreemde was, dat ze de stam niet in mochten, de mooie feestruimte met een gave bar.

Er stonden veel meubels in de bar en de muren hingen vol met posters en plakaten. Het gaf een erg gezellige indruk! De ruimte was uitermate geschikt om om te toveren tot escape room. Leuke onopvallende plekken, veel meubels en hoekjes zorgden voor veel verbazing.

De kinderen die de uitdaging aan gingen, waren tussen 14 en 17 jaar oud. En goed dat ze waren! Met veel enthousiasme gingen ze aan de slag: Super snel de kamer doorzoeken en onderdelen vinden, puzzels oplossen op creatieve manieren en met veel spanning de kistjes openmaken!

Ze vonden het allemaal ontzettend leuk en de winnaar-bekendmaking was dan ook erg spannend. Natuurlijk had de leiding ook één keer gespeeld met z’n allen en die hadden de snelste tijd neergezet. De rest zaten allemaal erg dicht bij elkaar, rond de 3 minuten over. Ik vond het erg leuk om alle kinderen vol plezier de kamer te zien spelen en volgens mij vonden ze dat zelf ook.

Lijkt dit je ook leuk? Voor team-uitjes, kinderfeestjes, vriendengroepen, studie of student-verenigingen, we maken de kamer voor u geschikt! Boek onze escape room op locatie of eventueel zelfs met een gepersonaliseerd tintje. Ik denk met u mee!